Окончателно - финалът на Шампионската лига остава в Рим

09:58
Окончателно - финалът на Шампионската лига остава в Рим
От централата на УЕФА увериха, че финалът на тазгодишното издание на Шампионската лига ще се състои на "Стадио Олимпико" в италианската столица Рим.

Изказването идва в опровержение на появилите се слухове през последните дни, че безредиците на мача между Рома и Челси ще доведат до промяна на мястото за провеждане на последния мач от тазгодишната надпревара. Специално назначена комисия по случая обаче не откри причини за безпокойство, а говорителя на УЕФА Уилям Гиляр заяви:

"Нямам и идея кой може да разпространява тези невероятни слухове".

Бившият играч на Милан Деметрио Албертини също потвърди, че повод за притеснение няма и финалът няма да бъде изместен на който и да е друг стадион.

"Ще бъде преразгледана самата сигурност, а организацията ще е перфектна, за да бъдем свидетели на един от най-красивите финали до момента", заяви той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pr1a7eL4e
29.11.2008 11:37

Еми всички знаем,че този стадион изооообщо не е лош.Според мен е идеален за финал на Шампионската Лига. Естествено обаче добре ще е да не гледаме италиански финал на него де.. хаха ,че тогава има вероятност и да не догледам целия мач *lol*