ЦСКА хвърля Спас Делев в боя

09:30
ЦСКА хвърля Спас Делев в боя
ЦСКА ще може да използва Спас Делев за реванша с Клифтънвил. Нисичкият нападател не игра в първия мач заради проблем с картотеката, но сега е на разположение на треньора Павел Дочев, информира "Меридиан мач".

По принцип не могат да се картотекират футболисти между двата мача, но случаят на Делев не е такъв. Той е бил заявен в групата на "червените" още преди първия двубой и от УЕФА няма да правят пречки на футболиста, който вече има права. Очаква се Делев да бъде титуляр, като ще атакува по дясното крило.

Павел Дочев няма да прави никакви компромиси и ще пусне най-добрия състав, с който разполага в момента. "Червените" ще търсят задължителна победа в Северна Ирландия, като тя ще бъде за трупане на коефициент и самочувствие. Добрата новина за треньорския щаб е, че контузените от дербито с Левски вече са на крака. Апостол Попов, Борис Галчев, Мартин Дечев и Димитър Илиев се оплакваха от леки болежки след мача в неделя, но са напълно готови за днешния реванш. Те тренираха нормално и по време на вчерашната официална тренировка, която ЦСКА проведе в Белфаст. От групата отпаднаха контузеният Уилям Тиеро и Грегъри Нелсън, който вече се готви наравно с останалите, но е поизостанал с подготовката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация