В Белфаст: Величие, ама в миналото

09:19
В Белфаст: Величие, ама в миналото
В Белфаст признаха класата на ЦСКА. Но не пропуснаха да отбележат, че успехите на армейците са в миналото.

"Един от най-популярните отбори в Европа, може да се похвали с играчи като Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Стилиян Петров", отбелязва "Белфаст Телеграф", цитиран от "7 дни спорт".

"Големите успехи са отпреди повече от 20 години. В последно време съперникът на Клифтънвил може да се похвали с победа над Ливърпул на "Анфийлд" и с участието в групите на Лига Европа миналия сезон. От друга страна, цяло чудо е, че Клифтънвил стигна до мач с ЦСКА. В реванша нашите играчи трябва да изхвърлят онова 0:3 от умовете си", допълва изданието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levski1993
05.08.2010 10:20

Значи ясно ми е че ще бъда обвинен че говоря така понеже съм от Левски но не ме интересува. Левскар съм но не мразя ЦСКА( не мисля че е нужно, защото единственото което ме интересува е любимият ми отбор и нищо друго ), но ако погледнеме реално ЦСКА наистина няма голям успех в последните 20-тина години и малко повече. Единствените им успехи са победата на Ливърпул, която обаче не успя да ги класира за по нататък в ШЛ, друга победа вече с отстраняване при двата мача с по 1:0 срещу Байер Леверкузен ( шапка свалям тук ) и последният успех е победата над Динамо Москва. Но кажете ми честно не мислите ли че тези успехи са едно нищо в сравнение с онзи ЦСКА който преди четвърт век и повече побеждаваше и отстраняваше Ювентус, Аякс, Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедад, Монако... ЦСКА наистина е имал големи успехи, но подчертавам думата имал. Сега този тим има просто един-два проблясъка през годините, но те са несравними с миналото. С всичко това искам да кажа, че в Белфаст са прави - ЦСКА е отбор със славна история, но по-бледо настояще.