Батков: Купуваме един и продаваме един играч

09:03
Батков: Купуваме един и продаваме един играч
Собственикът на Левски Тодор Батков и човекът със спортната власт в клуба Георги Иванов обсъдиха възможността все пак да бъде привлечен още един футболист. Става дума за дефанзивен халф, с когото отборът окончателно да бъде комплектуван. Трансферът обаче зависи от отстраняването на Калмар днес и достигане до плейоф за влизане в групите на Лига Европа. При свършване на работата в третия предварителен кръг "сините" ръководители ще се насочат отново към списъците с предложени им играчи.

"С Георги Иванов си поговорихме по-дълго. Обсъдихме още някои въпроси по футболисти, селекция и така нататък. Става дума за привличането на един футболист и евентуално продажба на един", разкри вчера Батков, цитиран от "24 часа".

Във фаворит за продажба от левскарите се превърна Шакиб Бензукан. След купуването на Иво Иванов и Дъстли Мюлдер често контузващият се мароканец остана извън сметките на Ясен Петров - значително намаляха шансовете му да играе и като централен, и като десен защитник.

Тодор Батков напусна "Герена", без да конкретизира имена. Адвокатът отново бе дошъл на стадиона преди важен мач.

"Има настроение, ентусиазъм в отбора. Излизаме за победа. Няма да играем тактически мача за 0:0. Ще се опитаме да го решим още през първото полувреме", добави босът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация