Анчелоти: Джо Коул няма достатъчно \"футболен мозък\"

16:26
Анчелоти: Джо Коул няма достатъчно \"футболен мозък\"
Карло Анчелоти не беше особено любезен към Джо Коул, след като заяви, че играчът не е достатъчно интелигентен за него.

Коул смени Челси с Ливърпул, след като не успя да се споразумее за нов договор на "Стамфорд Бридж". Анчелоти направи размяна като даде Коул и 5 милиона лири за полузащитника от "Анфийлд" Йоси Бенаюн. Поддръжниците на Ливърпул и доста от феновете на "сините""смятат, че мърсисайдци са направили по-добрата сделка. Анчелоти обаче не е съгласен с това, като заяви, че английския национал няма достатъчно "футболен мозък" за разлика от израелеца.

"Мисля, че Джо е бърз играч, но мисля, че Йоси е по-добър тактически. Те са двама съвършено различни играчи. Бенаюн е Бенаюн, Джо Коул е Джо Коул. Хората могат да казват, че Ливърпул са взели по-добрия играч, но всеки има различно мнение. Радвам се, че Йоси е с нас. Джо Коул е имал фантатсична кариера в Челси, но тази година историята е друга. Йоси е много интелигентен играч и тактически мисли много добре - той може да играе на различни позиции и ще е полезен играч за нас", заяви Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
15.08.2010 23:51

Точно евреинът е проста работа...ама както и да е, взехме Коул, и пари взехме, лошо няма *wink*

ceco26
04.08.2010 17:12

Та**к. Трябваше да вземат Коул и да си оставят Бенаюн. *joking* По-добре щеше да бъде. А това как играе няма значение, важното е да паснат в отбора. *wink*