\"Искам добра игра, но най-важно е да продължим напред\"

14:08
\"Искам добра игра, но най-важно е да продължим напред\"
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че се надява неговият тим да победи Калмар с добра и резултатна игра, но допълни, че все пак най-важно е "сините" да продължат в плейофите на Лига Европа.

Младият специалист заяви: "Убеден съм, че утре нашите привърженици ще ни подкрепят. Нашето желание е отборът на Левски да продължи напред, а аз лично си пожелавам това да стане с една добра и резултатна игра. Истината обаче е такава, че ние трябва да сме отбора след утрешния двубой, който да е радостен и да мисли за следващия съперник."

Петров призна, че ще решава до последния момент дали да използва Христо Йовов в мача с шведския тим. Той допълни, че Георги Христов е получил разтежение на днешното занимание и заяви:

"Да, възможно е да има промени от мача с ЦСКА. Имаме някои проблеми. Един от хората, който се оплаква от болки в крака е Христо Йовов. Утре до последно ще решаваме за него. Георги Христов получи едно разтежение и общо взето с това приключват нашите проблеми. Затова обаче сме толкова хора. Който и да излезе от строя останалите трябва да работят, да бъдат готови да влязат в игра и да свършат своята работа на терена. Ние не правим нищо на всяка цена, за мен е много важно здравето на футболистите, така че няма да приемем риск, който да ни лиши от услугите на Христо Йовов за по-дълго време."

Треньорът на "сините" продължи: "Настроението е добро. Това, което ни липсваше в мача с ЦСКА - един ден повече, в момента го имаме. Имахме нормално време за възстановяване от единия до другия мач. Един ден не ни достигна в мача с ЦСКА да бъдем това, което искахме да бъдем. Говоря като свежест, но смятам, че победата над ЦСКА, самочувствието, приятните емоции, имахме достатъчно време да се възстановим за мача с Калмар. Това е една добра предпоставка утре да изиграем един добър мач на ниво."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levski1993
05.08.2010 10:11

Аз пък усещам че Ясен Петров е треньор с европейски стил - спокоен подготвен говорещ винаги точно и не използваш някакви клишета и най-важното не се оправдава. Човекът просто постоянно говори само и единственно за футбол схема, тактика и състав, а не като някои други треньори които ми говорят за съдий късмет и кви ли не празни приказки.

Scunthorpe
04.08.2010 22:41

Усещам,че и двамата сте Феноменално тъпи. *angry* *lol*

no17
04.08.2010 16:39

Усещам,че и ти си такъв *thumb_up*

kolio_vg
04.08.2010 16:01

Усещам,че в Бг футбола всички са травестити *thumb_up*

no17
04.08.2010 15:17

Усещам,че Левски ще приключат участието си в Лига Европа *thumb_up*