Мигел Велосо: Обожавах Зидан

12:43
Мигел Велосо: Обожавах Зидан
Новото попълнение на Дженоа Мигел Велосо заяви, че няма модели във футбола, независимо, че винаги е харесвал Зинедин Зидан.

Португалският национал се присъедини към Дженоа от Спортинг Лисабон миналия месец за сумата от 12,6 милиона лири. В интервю за официалния клубен уебсайт Велосо заяви:

"Още веднъж искам да благодаря на президента на клуба Енрико Прециози и треньора Джан-Пиеро Гасперини, които ме взеха при тях. Не съм от типа играчи, които не поемат отговорност. Дойдох в Дженоа с намерението да се справя добре, да помогна на клуба и да продължа да развивам професионалните си умения. Да играеш в Италия в клуб, пълен с история е важно. Когато говорих с Едуардо той ми каза за страхотните играчи тук и вдъхновяващите фенове. Решението да се присъединя към Дженоа дойде след като се срещнах с президента. това беше решаващо. Никога не съм имал идоли, но бях страхотен почитател на Зидан. Ще нося фланелка с номер 42, след като 24 вече е заета. Баща ми играеше с номер 2, а 4 ми е любимо число", сподели Велосо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация