Тв хаос за мача на Литекс

03:47
Тв хаос за мача на Литекс
Раваншът на Литекс срещу Жилина в Словакия в сряда от третия предварителен кръг на Шампионската лига със сигурност няма да бъде предаван по БНТ1. Голяма е вероятността двубоят от 20,30 ч да не бъде даван по родна телевизия. Има някакъв шанс прякото предаване да се осъществи по ТВ+ на цифровия оператор “Булсатком”. Първата среща в Ловеч завърши 1:1.

“Не знам откъде е дошла информацията, че БНТ 1 ще дава и реванша. Правата за него се държат от компания, която, доколкото знам, се е договорила пакетно с друг канал за мачовете от евротурнирите преди груповата фаза”, заяви шефът на спорта в държавната тв Методи Манченко.

"Имаме двама нови контузени футболисти. Александър Барт е с проблеми в рамото, а Ивайло Петков има възпаление на адукторите. Но имаме група от 20 души, на които се разчита да вземат победата. Тактиката и изборът на стартовите 11 са работа на треньора, обяви главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов преди отлитането вчера по обед.

По въпроса за вратаря Родриго Галато, който най-вероятно ще изиграе последния си мач за Литекс, Стойчо Стоилов отвърна: По тази тема ще разговаряме след края на мача с Жилина. В испанските медии се появи информация, че клубът на Галато - Атлетико Паранаензе, го продава в испанския Малага.

Делегацията на Литекс, водена от собственика на клуба Гриша Ганчев, пристигна с час закъснение в Словакия.

Самолетът кацна на малкото летище "Киешчани", което е на около 100 километра от Жилина. Групата на Литекс бе забавена заради мудното обработване на паспортния контрол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal__1886
04.08.2010 10:45

най-много да го слушаме пак по дардарик радио.. *sick*

gopencet0
04.08.2010 09:59

Е дано да го дават мача .. *angry* Успех на Литекс дано продьлжат напред *thumb_up*

Iliqn_gb
04.08.2010 09:53

маико ако не дават мача ще откача.ква е тая държава бе баси.Нямам думи дано някои се наеме да даде мача че иначе треа да раздавам шамари *lol*