Новият любимец на Сектор Б не бил алкохолик, а дюстабан

02:45
Новият любимец на Сектор Б не бил алкохолик, а дюстабан
Новата звезда на Левски Гара Дембеле е дюстабан, съобщава "7 дни спорт". Генетичният проблем на французина бил прикриван още от предишния му клуб Локомотив Пловдив, сега продължава и в Левски.

На терена никак не личи дефектът на Гара, който с огромни крачки не спира да тича като луд и да тормози защитниците. За това обаче се налага тъмнокожият нападател да играе със специални стелки в обувките, които му позволяват по-голямо натоварване.

Близки до играча от периода му в Пловдив твърдят, че именно заради този проблем смятали Дембеле за махмурлия на всяка сутрешна тренировка. Оттам тръгнали и слуховете, че често се вихри в нощните заведения и порка много алкохол.

Всъщност на тренировките Гара щадял краката си и се пазел за официални мачове. При него възстановяването отнема повече време, отколкото при останалите футболисти.

Когато дойде в Левски, мнозина го смятаха за новия Рабех. С головете си обаче той пое по стъпките на Георги Иванов и феновете на Герена набързо му лепнаха прякора Черния Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
04.08.2010 17:48

Абе глупости са това! Българските медий се чудят какви глупости да пишат! Ако вервате значи сте големи будали! Уинър смешни сте с теми от тоя род!

Fabregas_boy
04.08.2010 11:00

Абе и аз съм с плоско стъпало,ама не ми пречи *wink*