Балъков: Ще трябва да направим и корекции

09:27
Балъков: Ще трябва да направим и корекции
Наставникът на Черноморец Бургас Красимир Балъков не остана особено доволен от равенството на неговия тим с Академик София на старта на първенството ни. Срещата на стадион "Лазур" завърши при резултата 0:0.

"Поздравявам противника за добрата игра и спечелената точка. Още преди мача многократно заявявах, че срещу такива съперници се играе много трудно. Опитахме различни неща по време на мача, но в някои моменти ни липсваше креативност. През първото полувреме играхме по-бавно, направихме корекции на почивката, но в крайна сметка не успяхме да победим. Имахме две-три добри положения, особено това на Педриня към края, но топката не влезе в мрежата, каза Балъков след мача.

"Има и такива мачове, трудно се играе на периметър от 30 метра срещу 10 души в защита, но това са реалностите. Доволен съм от дисциплинираната игра в защита. Срещу отбор като Академик трябваше повече да рискуваме. Имаме да коригираме някои неща, но сега мислим за възстановяването на състезателите и подготовката за следващите двубои", бопълни Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари