Мръсната игра с травмите в ЦСКА

08:46
Мръсната игра с травмите в ЦСКА
Една доста мръснишка игра започна да се вихри на "Армията" от вчера. Там търсят враг. Някой, който да излезе виновен за загубата от Левски. Хайде, съдията едно на ръка. Ама трябва и някой предател. От нашите. Да не е от шефовете, да не е и от треньорите, ами от по-ниските етажи. Такъв, дето може да го гръмнеш на момента.

И виновникът се намери. Това е Костадин Стоянов. Той не игра срещу Левски. Беше в титулярния състав, но излезе след разгрявката. Казал, че е контузен. Преди това заради травма отгърмя и Данчо Минев.

За Минев няма съмнения, Тибони го сритал на тренировка. От вчера на Армията обаче пускат слухове, че Стоянов уж се уплашил и затова се направил на контузен. Сега ще го подкарват на преглед барабар с останалите окуцели. Да видят какво му е.
Този филм сме го гледали и преди. Миналата година пак така обвиниха Маркиньос, че продал мача с Левски (0:2), когато сините станаха шампиони с Кокала. Днес замътиха скандал със Стоянов. Утре, току-виж, изгърмял и друг. Нали все някой трябва да опере пешкира?

Интересно, че след мача Павел Дочев даде витиеват отговор за травмите. Имам си теория, ама за себе си, каза култивираният в Германия спец. Демек, знам какво става, ама не е за казване.
Емо Костадинов пък се учуди как така за 40 дни подготовка никой не се контузи, пък сега - двама накуп. И то точно за Левски. Щял за откара всички на доктор. Да видят има ли им нещо, няма ли им.
Слухът за симулацията на Коста Стоянов идва от шеф в ЦСКА, свидетелства наш източник от Армията. Защитникът вече е нарочен за черна овца. Павел Дочев го извади от състава за един мач в Германия, защото нещо мрънкал. Мърморел и срещу новите чужденци, което пък не се харесвало на Костадинов.

Поразпитахме в ЦСКА дали е възможно Коста Стоянов да се уплаши от Левски. Абсурд, казаха всичките ни източници до един. Нали им вкара гол миналата година? Изобщо не е такова момче. Бойкот за пари? Не, в петък взе заплата с другите. А и още срещу Клифтънвил даваше сигнали, че има някаква контузия.
Каква е истината? Като нищо ще се окаже, че Коста Стоянов нещо не се вписва в новата селекция и търсят начин да отиде резерва. Вместо него трябвало да играе някой от италианците, предполагат на Армията.

Впрочем Стоянов е един от играчите, които най-много мърморят срещу новите чужденци в ЦСКА. Против италианците и Уилям Тиеро. А това няма начин да се хареса нито на тези от "Титан", нито на довелия ги Костадинов, нито на приелия ги Дочев. Друг е въпросът дали на Коста Стоянов и другите играчи въобще им е работа да коментират селекцията от чужбина. Но това го има в ЦСКА от години. И при Васил Божков беше така, и при Сашо Томов, и при "Титан". Не е като в Левски - идва Гара Дембеле и всички казват, че е голям нападател. Тук ще си издерат очите.

Миналата седмица станахме свидетели на интересна случка. Отидохме на Армията, за да направим интервю с новия италианец Кристиян Тибони. Културно момче, говори интересно. Минава един от българските играчи. "Давай го това интервю, че май ще ти е за последно", процеди нашенецът към ябанджията от Апенините.
Нищо чудно на Армията да намерят и други жертви, освен Стоянов. Там пак се събраха много маймуни на един клон. Пет парчета от чужбина плюс очакващия трансфер в ЦСКА Килиан Шеридън. Все някой трябва да отпадне от титулярния състав. Някой като Коста Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

balkanfootball
03.08.2010 16:54

Простотията не ходи по гората,а по хората беше казал някой дървар.И как иначе,човека ви казва надълго нашироко за някви конспирации които се въртят около нас,а простия българин чиято единствена мечта е да се напие довечера,или да не го бият много на училище утре (щото популацията по тия форуми варира между всякакви възрасти) ,не знаещ напълно значението на думата конспирация и разплитането на мистериите в българското първенство му се струват прекалено трудни за простия му закърнял мозък.И поради тая причина дори когато фактите (теориите) за една такава огромна конспирация,са му сложени пред очите,той вместо да се опита да разбере нещо,или пък камо ли,разбрал некой ред от цялата лирика,вместо да надигне глава и да каже - мамка му писна ми някакви боклуци с лъскави костюми да ме манипулират мен и милионите други фенове (аз съм от левски) ,трябва нещо да се промени!Но не,няма да се промени защото никой няма да каже това.Всички ще пишат злобни псувни и нападки към хора които даже не познават,и ще мразят другия,надявайки се техния отбор да мине противниковия по сила,но не като техния отбор се подобри,а като другия отбор затъне.

balkanfootball
03.08.2010 16:53

(2/2)Като вица за казана дето българите врели в казана,и един а дръпнел нагоре да излезе,всички други го дърпали надолу и така накрая всички се варят в казана.

Разберете го най-после злобата не е решението.И вместо цесекарите да пишат глупости за Левски,предлагам да започнат да коментират статията,защото нещата написани в нея са доста сериозни.

skimask
03.08.2010 15:40

говеда сини вие винаги 6те си останете 2 ри в БГ и така 6е си умрете като 2 ри и са след калмар 6е лапате и после в уефа 6е лапате освен ако не правите свирки на съдята преди ма4а естествено но ни6то винаги има надежда *lol*

Gilardino1
03.08.2010 15:13

Както МИЛАН ве би 3:0 на Сан Сиро , ето така *cigarette*

ManUtdTillidie
03.08.2010 13:44

Eми това е ЦС*ка както беше казал бифшия им тренер дето сега е в Румъния , това е психиятрична клиника , смешен фарс , никаква организация . А и тази маймуна ви го наби и ако не знаеш защо ви бихме еми защото няма никаква организация в ЦС*ка и не ставате за нищо , Левски имаше значително по-малко атаки но имаха много по-добри положения и даже не се напънаха , само това доказва какви сте мърши и даже да плуете новите и да им завиждате , то като всички са разделени да групички как да ни биете !?

ice_arsen
03.08.2010 10:39

евала на коцето стоянов най качествения дефанзивен играч заедно с тодор янчев и като човек който обича клуба си има право да мрънка за новите 6тото не са стока

Georgiev1993
03.08.2010 10:31

е това е прасето... казаха 3 думи за левски в цялата статия за цецка и то загрухтя веднага от завист ,че сме по-добри... *party*

gogatakts
03.08.2010 10:15

този под мен е доста прос. Ми ходи се пробвай кат си толко голяма звезда СМЕШНИК *lol* *lol*

Cholteev
03.08.2010 09:54

Не е като в Левски - идва Гара Дембеле и всички казват, че е голям нападател.
АБе стопанка ти да е*а, левскарско лай*о! Неможе всички да са като левски... Там на всяка маймуна се възхищават, било то и от локо пловдив. И аз да отида, и аз ще сам добър нападател, там са куци коне, незнам как ни биха, ама локото ще ги мине като гара подхуянска *lol*

torres_229
03.08.2010 09:04

Хахаха.. Ами ,възможно е и да ги е страх от Левски, кой знае.. А може и да си контузени.