\"Акулите\" не успяха да победят \"студентите\"

23:49
\"Акулите\" не успяха да победят \"студентите\"
Новият член на "А" ПФГ Академик София взе ценна точка като гост на Черноморец Бургас, завършвайки 0:0 в последния мач от 1-вия кръг на новото първенство.

Академик започна мача с много кадрови проблеми, като старши треньорът Борис Ангелов беше записал като резерви едва четирима играчи. В състава не попадна и бившият стрелец на ЦСКА и Валядолид Владимир Манчев. Въпреки това "студентите" успяха да се противопоставят на значително по-класния си като селекция съперник, ознаменувайки завръщането си в първия ешелон на родния футбол с ценно равенство.

Първото полувреме на стадион "Лазур" премина в скучно темпо и с твърде малко реални опасности за гол пред двете врати. При малко повече късмет и умения гостите от София дори можеха да поведат в резултата. В същото време възпитаниците на старши треньора Красимир Балъков разочароваха с безидейна и бездушна игра.

През втората част на мача Черноморец все пак успя да наложи превес, но до гол така й не стигна. Открилите се пред бургазлии възможности бяха пропиляни от Нуньо и Андонов. В същото време вратарят Борел и защитниците пред него действаха разконцентрирано и само късметът спаси домакините от инкасиране на неприятен гол. През последните минути на мача Академик се окопа в своята половина, бранейки с всички сили нулевото равенство, до което в крайна сметка успя да се добере: Черноморец Бс - Академик Сф 0:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sulfur
03.08.2010 02:27

Вие май само Левски и ЦСКА слагате отпред кат тема а другите отбори отсрани *thumb_down* И ко кат столицата е София всичко само там се зачита