Берое пристигна във Виена

18:43
Берое пристигна във Виена
Група от 20 футболисти заведе във Виена старши-треньорът на Берое Илиан Илиев. С официални спортно-елегантни костюми излетяха беройци днес. Играчите вече се настаниха в четиризвездният хотел Вийнтал  в спокойно предградие на австрийската столица. В групата се завърна Диан Генчев, който лекува контузия получена на лагера на тима в Словения при срещата със Славен Белупо. Настроението в отбора преди реванша е добро. От 18 часа местно време в часа на мача е насрочена официалната тренировка на отбора.

"Трябва да направим един добър мач и да се представим достойно срещу един добър отбор, който и вчера го доказа. След мача ще видим до къде са ни стигнали силите и дали сме могли да ги елиминираме. Естествено, че вярваме и сме по-спокойни отколкото преди мача. Знаем на какво ниво сме. Не си вярваме прекалено много, нормално е да не сме фаворити. Трябва да изиграем един добър и дисциплиниран мач утре във Виена", заяви старши-треньорът Илиан Илиев пред журналисти преди полета за Виена продължил час и половина на летище София.

"Нямаме контузени играчи, всички си на линия. Не сме решили какъв ще е състава още имаме някаква груба яснота. За предния мач решихме за два поста следобяда, така че и сега ще е така. А и не е толкова важно - ние не разчитаме на един човек да ни решава мачовете, а на целия отбор", допълни той.

Изявление пред медиите даде и капитанът Слави Жеков: "Разбира се, че имаме шансове. Мисля, че шансове са 50 на 50. Изиграхме един добър мач в София и се надявам да играем и там сполучливо. На контраатака и мисля, че можем да ги излъжем."

"Очакваме около 400-500 души публика, но смятам, че ще викат за 2000. Това няма да окаже голямо влияние домакинското предимство. Важно е как ние ще се представим. Гледаме оптимистично и смятаме, че са преодолим отбор", каза още той.

"Повечето гледахме мача на Рапид с Ред Бул. За мен няма никаква криза, паднаха в два мача, които гледахме - играха добре, просто другия отбор им вкарваше голове, а те играеха футбол, така че въобще не са слаб отбор. Вчера го доказаха, но това говори доста добре и за нас, защото се представихме на ниво първия мач. Надявам се, че имаме своите шансове. Разчитаме на това да играем по-прибрано и да използваме своите шансове на контраатаки", обясни капитанът.

Халфът каза за започналото първенство на "А" група следното: "Да, гледахме мачовете от "А" група. Дербито беше равностоен мач, даже очаквах Х, но Левски си използва шанса и победи. Засега единствено Калиакра е изненадващия резултат."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация