Илиев: Подвизи има само на война, във футбола всичко се случва

16:15
Илиев: Подвизи има само на война, във футбола всичко се случва
Треньорът на Берое Илиан Илиев сподели на заминаване за Виена, че няма проблеми с контузени футболисти. Специалистът извел "зелено-белите”"до купата на страната каза, че тимът му ще се бори за честта на " Берое, нашия град и България".

"Със сигурност нагласата ни е по-добра отколкото за първия мач, защото тогава влязохме малко в неизвестното. Имаме доста нови хора, а нямахме много време за подготовка. Видяхме, че като се държим като отбор, като си помагаме и правим, каквото трябва е по-добре. Ще се опитаме да сторим същото и там", коментира треньорът на Берое, цитиран от "Гонг".

"Ние нямахме мач, но не сме почивали, а тренирахме. Нямаше как да ги изиграем така мачове. Мачове на 29-ти , 31-ви и 3-ти нямаше как да ги изиграем. Трудно щеше да бъде. Тези двама с Рапид са ни добре дошли, за да влезем по-подготвени в първенството", продължи Илиев.

"Надяваме се да няма напрежение в нашите футболисти. Опитваме се и работим по този въпрос, ние говорим с футболистите. Трябва да мислим единствено за нашата си игра. Иначе подвизи има само на война. Във футбола и спорта се случва всичко", завърши треньорът, който е любимец на феновете в Стара Загора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари