Мицански, Божинов и Рангелов бият Берба по контролни голове

08:47
Мицански, Божинов и Рангелов бият Берба по контролни голове
Димитър Бербатов вкарва най-малко от българските нападатели в големите европейски шампионати. Това са фактите от контролите преди началото на сезона.

Бербо заби 2 гола в 4 мача на турнето на Манчестър Юн в Северна Америка. Почна силно с попадение и 2 асистенции за 3:1 срещу Селтик в Торонто. Срещу Канзас Сити (2:1) вкара от дузпа, но в следващите мачове хлапаците Македа, Хавиер Ернандес, Обертан, Клевърли и Гибсън го засенчиха.

Бербатов почна от пейката срещу Филаделфия (1:0). Появи се за половин час, но се отчете само с греда. Срещу сборния отбор на лигата на САЩ (МЛС) изобщо не влезе, а срещу Чивас бе сменен на почивката от Ернандес.

Струващият 63 пъти по-малко Илиян Мицански има 8 гола в 6 мача за новия си клуб Кайзерслаутерн. Той бе купен за 600 хиляди евро, а за Бербатов сър Алекс хвърли 38 милиона евро. Сред жертвите на Мицански са Ливърпул (гол с пета) и Оксер. Валери Божинов вкара 4 гола в 4 мача за Парма. Димитър Рангелов също бие Бербатов - 3 попадения, макар и срещу аматьорския Лоте.

Според английското издание "Пийпъл" Фъргюсън обмисля да вземе Фернандо Торес от Ливърпул. Ако стане, Бербатов пътува. Има вариант да го разменят за Лам от Байерн, Снайдер от Интер или Йозил от Вердер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
02.08.2010 11:28

Notlike, почакай докато почне да се излива пумията върху него. Както знаеш в България, който има повече талант от другите веднага почват да го товарят. Иначе относно статията, на кого му пука колко гола вкарват в контролите, важното е какво ще направят през сезона.

Notlike
02.08.2010 11:14

Аз неведнъж съм казвал, че най-големият талант в българския футбол е Мицански и е въпрос на време да отиде в голям отбор. Раздава се момчето и заслужава поздравления *smile*

Lollipopp
02.08.2010 11:11

и в един момент какво излезна - че играч който е 63 пъти по евтин от тоя и той може да вкара на Ливърпул и то с петичка , и на други отбори от средно ниво *lol* а иначе е немислимо някой да се излъже да даде пари за Бербатов , камо ли играчи като Снайдер , Лам или Йозил *joking*

danman
02.08.2010 09:38

"Има вариант да го разменят за Лам от Байерн, Снайдер от Интер или Йозил от Вердер".
Абе стига сте писали глупости.Хората не са будали да го купят.Кой идиот би разменил балерината Берба ,примерно за Снайдер?Ще си стои нашето момче в Юнайтед и ще тъъъърка пейките.
*lol*