Вия: Торес ще си тръгне, ако Ливърпул не докаже, че може да печели титли

08:59
Вия: Торес ще си тръгне, ако Ливърпул не докаже, че може да печели титли
Ако Ливърпул иска да задържи Фернандо Торес, ще трябва да докаже, че може да се бори с най-силните, смята нападателят на Барселона Давид Вия.

Испанският национал сподели, че в противен случай Ел Ниньо ще си тръгне от "Анфийлд".

"Единствената причина, поради която Фернандо напусна Атлетико Мадрид, бе липсата на успехи с този клуб. В Ливърпул обаче той продължава да няма големи постижения и това може да го накара да си тръгне и от там. Аз също много обичах Валенсия, но избрах да дойда в Барса, заради шанса да спечеля нещо голямо. Ако Ливърпул иска да задържи Торес, трябва да намери начин да му докаже, че ще бъде конкурентно способен на най-силните отбори в Европа, в противен случай той ще си тръгне", каза Вия.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
02.08.2010 12:19

Ако Торес ще напуска Ливърпуул, то нека да е в посока Барса, защото другите клубове не го заслужават. *thumb_up*

tymypa
02.08.2010 10:41

не само торес ами всички ще си тръгнат скоро от отбора както са тръгнали нещата ... не може да не даваш 1 стотинка за нови играчи, да продаваш някои от най добрите си футболисти и накрая да очакваш трофеи... собствениците са смотаняци не им се дават пари ама иначе алчни 800 млн искат за отбора ... и не дават 1 стотинка за него. сега като паднат под 10то място с тези продажби и само некви свободни трансфери и отново пак само с торес напред да задлъжнеят още тапаците и после няма и 200 млн да земат наотбора

danman
02.08.2010 09:05

Пълни глупости.Като гледам играта на Торес в последно време и той не дава всичко от себе си.