Гонзо: Щяхме да бием 10:0, ако бяхме почивали колкото тях

08:11
Гонзо: Щяхме да бием 10:0, ако бяхме почивали колкото тях
Ако бяхме почивали колкото ЦСКА, резултатът щеше да бъде 10:0, коментира в типично свой стил спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов победата над "червените" с 1:0.

Гонзо каза още, че футболистите му са били изморени след срещата с Калмар и похвали главния рефер Станислав Тодоров.

"Нормално бе да играем по-прибрано през втората част, тъй като отборът бе уморен след мача с Калмар и времето за възстановяване бе малко. Въпреки това се радвам, че показахме характер и удържахме резултата, а можеше да вкараме и още. За мен винаги са интересни мачовете с ЦСКА, но в случая не е важна играта, а победата. Аз сам решавам, кога да седна на пейката, но целта ми не е била да плаша играчите на ЦСКА, тъй като футболистите на терена решават всичко. Според мен съдията се справи добре, въпреки някои нервни моменти. Ако бяхме почивали колкото ЦСКА, резултатът щеше да е коренно различен", каза Гонзо.

Попитан какъв резултат е коренно различен, Иванов отговори: "10:0".

Бившият нападател сподели още, че Левски има всичко необходимо, за да отстрани Калмар в четвъртък.

"Миналият сезон бе доста тежък за нас, но радващото е, че успяхме да подобрим нещата, видяхме къде са ни грешките и привлякохме нужните играчи, които доказаха, че имат класа. Мисля, че нашият отбор показа, че има нужния потенциал да победи Калмар, само се надявам играчите да успеят да се възстановят за четвъртък. Все пак в тима всички са професионалисти и за това сме се готвили, за да играем в цикъл сряда-събота. Днешната победа над ЦСКА е важна не заради трите точки, а от психологическа гледна точка. При тегленето на жребия аз изгелих ЦСКА и още тогава се зарадвах, че ще ги срещнем в първия кръг, защото вярвах, че можемда ги победим. Колебанията през второто полувреме бяха продиктувани единствено от натрупаната умора", сподели още Иванов.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

veni75
09.08.2010 09:48

бе кви ти 10:0 11:0 бее *party* *beer* само Левски

genchooo
02.08.2010 16:43

да бе шанс .. 10 :0 а бе смешна работа е бг футбола

ManUtdTillidie
02.08.2010 16:05

Абе свине кво са се ядосвате по сайтовете , бихем ви боклуци и ако си бяхме изиграли положенията щяхме да ви убием !

Pechenqgata
02.08.2010 13:38

Гонзе Гонзе не знаеш ко приказваш 10 на 0 можете да биете само някой аматьори в такъв мач резултат като този няма как да се получи *devil*

FCBarca17
02.08.2010 12:41

Ония смешници от Калмар не са свикнали да играят на хубава трева каквато е на Герена, така е Левски и без да се напъват без да искат ще има бутнат няколко.

brickbat
02.08.2010 11:16

абе и аз се сетих като писах коментара, че единия път останаха май втори, но мисълта ми беше, че в последните години са един от силните отбори на Швеция.

Notlike
02.08.2010 11:09

Калмар са били точно веднъж шампион, а и няколко пъти в подножието. Е, все пак не са слаб отбор *smile* Дано биете, ЦСКА се класира вече за четвъртия кръг, остава да стискам палци за Левски, Литекс и Берое *wink*

brickbat
02.08.2010 11:03

Калмар са много силен отбор няколко години ставаха шампиони на Швеция в последно време, а и освен това те са в разгара на първенството, така че аз също мисля, че не трябва да ги атакуваме от първата минута, а да се подходи както в мача с чорбата.

Cristian0
02.08.2010 08:43

За да отстраним Калмар не е нужно да ги бием *wink*,а само да не допуснем гол в нашата врата и аз си мисля,че ако тръгнем в атака от първата минута за победа няма да е най-удачния вариант...,но пък от друга страна един ранен гол за Левски до голяма степен би решил изхода от двубоя