Бензема обеща: Феновете ще видят най-доброто от мен през новия сезон

19:33
Бензема обеща: Феновете ще видят най-доброто от мен през новия сезон
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема обеща, че през следващия сезон феновете на отбора ще видят най-доброто, на което е способен.

Французинът дойде на "Бернабеу" от Лион, но през миналата кампания по-често седеше на пейката.

"На феновете мога да обещая, че ще видят най-доброто от Бензема. Ще дам всичко Реал Мадрид да постигне титли през този сезон. Моуриньо е истински шампион и изисква максимума от всеки един. От мен поиска да играя както мога и да бележа много голове", каза Бензема.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
02.08.2010 11:14

golemiq_geshan смотан ти май не разбра какво ти написах за какви голове ми говориш *lol*

golemiq_geshan
01.08.2010 23:19

Ами ето че си един мухльо дето изобщо не може да види нещо повече в играта на един отбор от головете . Изобщо не разбираш от стилове на игра и най - вече от този на Моуриньо ... Самия САФ каза , че след напускането на Роналдо , Рууни е преоткрил себе си , а дали двойката Игуаин - Бензема ще свърши по - добра работа за сега няма как да видим , но това е лично моето мнение

sasedq
01.08.2010 22:04

Добре си беше в лион ама като е алчен за пари така е.Беше доста известен а от сега нататък никой няма да чува за него.Само когат коментаторите го споменават ,че е на скамейката.golemiq_geshan 1во роналдо да не ти е сестра че му викаш РОН. Смешен си."Карим" скоро няма да е титуляр в реал и не защото е в сянката на "РОН" а защото си имат по добър нападател приспособен към испанския футбол на име Игуаин.Как си направи извода че "Моуриньо не обича да залага на крилата му да са бързи и да правят някакви супер пробиви , каквито може да прави Роналдо , а по - скоро поставя тези функции на бековете си " само ти си знаеш.

bobskia1
01.08.2010 21:37

Какво ще покаже от пейката е загадка за мен?

golemiq_geshan
01.08.2010 20:31

Също както Рууни , сега и Бензема е в сянката на Роналдо ... Ще куца цялата игра на отбора не само на него докато Рон е напдател и привлича цялото внимание върху себе си ... ТРябва да бъде върнат на фланга и Бензема и Игуаин почти еднотъипни нападатели , но човекът с много повече качества и Карим , просто това е вярната формула за Реал *thumb_up* Не вярвам обаче , че това ще се случи , защото Моуриньо не обича да залага на крилата му да са бързи и да правят някакви супер пробиви , каквито може да прави Роналдо , а по - скоро поставя тези функции на бековете си . *wink*