Рапид - Берое в лятното кино

15:23
Рапид - Берое в лятното кино
"Зелено" ще бъде лятно кино "Септември" в Стара Загора този вторник. Благодарение на основният спонсор на старозагорци Булсатком феновете на Берое, които останат в Града на липите, поетите и правите улици ще могат да гледат заедно мача с Рапид Виена, който започва от 19 часа и ще се излъчва по TV+ в мрежата на Булсатком.

Междувременно пък стана ясно, че от Рапид няма да отворят каса за феновете на българският тим в деня на мача. Продажбата ще бъде организирана от клуба.

Феновете, които пътуват с организираните екскурзии на Национален фенклуб Берое и фирма Експрес, както и на Столичен фенклуб Берое 1916 и имат нощувка във Виена ще получат билетите си на 2 август вечерта чрез отговорниците на екскурзиите си директно в хотела си.

Всички останали привърженици на Берое ще могат да закупят билети от представител на ПФК Берое, който ще бъде пред сектора за гости на стадион "Герхард Ханапи".

Цената на билетите за феновете на Берое е 10 евро.

Две групи от общо 90 привърженици заминаха днес за Виена. Утре заминават още 60 с автобус. Около 100 са феновете, които ще пътуват с лични автомобили. Организирани са групи фенове на български емигранти от Англия, Германия, Австрия и Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация