Йордан Минев под въпрос до последно за дербито

13:28
Йордан Минев под въпрос до последно за дербито
Десният бранител на ЦСКА Йордан Минев ще бъде под въпрос до последния момент за мача с Левски. Минев получи удар от съотборник по време на вчерашната тренировка на „червените”. Пазарджиклията е с травма от дълго време, но все успява да се повъзстанови преди мачовете на ЦСКА.

Старши треньорът Павел Дочев ще мисли до последно дали може да рискува с пускането на Йордан Минев, но за момента шансовете на играча да излезе титуляр срещу Левски са по-малко от възможността да не играе. Дори съществува вариант Минев да излезе на загрявката и в зависимост от състоянието му да се прецени дали да играе, информира "Гонг".

В случай, че Минев не е в състояние да се появи на терена, неговото място като десен бранител ще заеме Павел Виданов. В този случай титуляр в центъра на отбраната ще бъде Апостол Попов заедно с Джузепе Акуаро. Преди миналото дерби между ЦСКА и Левски Попов бе в положението на Минев. Тогава футболистът стисна зъби и така принуди Йоан Андоне да промени решението си и да го пусне на терена.

Заради здравословните проблеми на Йордан Минев, Павел Дочев ще определи групата за мача с Левски буквално в минутите преди двубоя. В момента в разширения състав са попаднали 20 футболисти, като двама от тях ще се наложи да изгледат мача от трибуните.

Тази сутрин "червените" проведоха последната си тренировка преди дербито с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация