ЦСКА бие Левски с 1000 лева във \"вечното дерби на премиите\"

09:09
ЦСКА бие Левски с 1000 лева във \"вечното дерби на премиите\"
Ръководствата на ЦСКА и Левски готвят високи премии на своите футболисти при победа във вечното дерби днес.

Мачът на стадион "Васил Левски" започва в 21.00 часа и ако успеят да надвият "сините", футболистите на Павел Дочев очакват по 5000 лева. Бонусите за Левски се очаква да бъдат с 1000 лева по-малко.

Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов платиха същата сума и след последната победа на "червените" в дербито. Тя беше през есенния сезон на миналото първенство. На 20 септември 2009 години "армейците", тогава под ръководството на Любослав Пенев, смачкаха с игра безпомощния тим на Левски и стигнаха до 2:0 с голове на Иван Стоянов и Костадин Стоянов. Същите премии на "Армията" бяха обявени и за последния сбъсък между ЦСКА и Левски през пролетта. Срещата обаче завърши наравно 0:0 след превъзходство на ЦСКА.

В Левски победата над ЦСКА осмисля сезона, но "сините" играят напоследък за по-ниски премии в дербито, отколкото "червените". На "Герена" ритат срещу ЦСКА за по 4000 лева. Толкова взеха играчите при последния си успех над вечния съперник. През пролетта на 2009 година Левски би също с 2:0, с голове на Георги Христов и Зе Соарес. С този мач на практика "сините" си осигуриха титлата с треньора Емил Велев.

Освен премиите от ръководствата на двата тима, Левски и ЦСКА играят и за други бонуси, идващи най-вече по спонсорска линия. "Червените" имат обещани от "Глобул" 25 хиляди лева при победа в дербито. В договора за спонсорство между "М-тел" и Левски вероятно също има клауза за допълнителна сума при победа над вечния съперник.
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
01.08.2010 09:15

Абе какви 1000 лв.бехора?Те още несаим дали заплатите за минали месеци,премии щеим дават.Най-много пак да излязат с извадени джобове,или даси отрежат гредите. *lol*