Шеридън най-после кацна, подписва ако му хареса в ЦСКА и София

16:17
Шеридън най-после кацна, подписва ако му хареса в ЦСКА и София
Евентуалното ново попълнение на ЦСКА Килиън Шеридън не бе словоохотлив при пристигането си в България на Летище София. Ирландският нападател на Селтик призна, че още не знае кога и дали ще подпише договор с "червените".

Шеридън добави, че не знае много за "армейците", като сподели, че е гледал няколко мача на българите от миналата година в Лига Европа - срещу Рома и Фулъм.  Ето какво сподели Шеридън на Летище София:

- Какви са очакванията Ви за престоя в ЦСКА?


- Идвам за няколко дни да видя как са нещата тук. Ще видим какво ще се случи в следващите дни.

- Знаете ли кога ще парафирате с българския клуб?

- Все още не знам кога ще подпиша договор. Засега просто ще огледам ситуацията в София и в клуба. Ще видя дали ми харесва тук в следващите няколко дни, и след това ще преценя дали да подпиша с ЦСКА.

- Какво знаете за голямото българско дерби между ЦСКА и Левски, което ще се играе в неделя?


- Знам, че утре е голямото дерби на България между ЦСКАЛевски. Това е важен мач, дано да се получи добър двубой.

- Какво знаете за ЦСКА?


- Не знам много за ЦСКА. Гледах няколко мача на отбора миналата година, в Лига Европа – срещу Фулъм и Рома. Тимът изглеждаше добре.

- Защо преговорите с ЦСКА се проточиха толкова много, в България ви очакваха преди около месец?

- Преговорите с ЦСКА се проточиха по-дълго, тъй като трябва да се върна в Селтик, за да видя новия мениджър. Трябваше да проверя как ще се развият нещата с него.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fut_prof
01.08.2010 00:57

ебати селендурщината в ЦСКА , но от боклукчия много не трябва да се очаква.Пуснали му видео от мача с Рома и Фулъм , алооооо тарикати пак ще ви избяга дори и да се опитвате да го подмамвате.Сложили два мача , където горе долу по добре са играли и кво ли си викат рибата ще клъвне. *joking* А да бяха дали видео и с други мачове от А група , тогава и на летището нямаше да дойде. *lol*

fen_BG111
31.07.2010 23:54

stenli111 - не сам сагласен с теб необходими са ни чужденци НО КЛАСНИ помислете ако няма чужденци първенството ще стане още по слабо някои от тях дигат класата а и ако се залага само на българи грандовете ще си вземат каквото им трябва и за малките отбори ще стане още по зле докато сега младите българи >>от школите на грандовете някои от тях>> какво ще стане тогава .

Baros_87
31.07.2010 18:39

stenli111- евала ве колега за прьв пьт чувам в тоя саит потребител да мисли така евала евала *beer* *thumb_up* *thumb_up* дано и другите потребители да вземат пример от теб *wink*

flipicha
31.07.2010 18:29

Прав си...къв е тоя анонимник.Идва и вика ако ми хареса ще остана...бахти мърдата

stenli111
31.07.2010 17:37

Откъде се пръкна тоя загубеняк ,Левскар съм но мисля че Българският футбол няма нужда от такива пишман звезди ,по добре да се даде шанс на някой от школите ,поне ще е сигурно че ще се раздава на терена максимално ,а тоя едва ли ще вдигне нивото на Цска или на футбола ни като цяло *thumb_down* ВЪН чУЖДЕНЦИТЕ ,ШАНС НА МЛАДИТЕ В ШКОЛИТЕ