Трима цесекари под въпрос за дербито заради картотеки

15:35
Трима цесекари под въпрос за дербито заради картотеки
ЦСКА продължава да изпитва сериозни проблеми преди голямото дерби срещу Левски утре. Не става въпрос за контузени футболисти, а за неуредици около картотеките на трима от играчите. БЛИЦ съобщава, че към момента двамата италианци – Марко Еспозито и Кристиян Тибони, както и нападателят Спас Делев все още не са уредени и нямат права да излязат срещу “сините”.

От футболната ни централа заявиха, че ако днес пристигнат жълтите карти на двамата италианци, ще направят компромис и ще ги картотекират, въпреки че уточниха, че не работят в почивни дни. От "Иван Асен II" добавиха, че по-голям шанс да получи картотека има Спас Делев, докато за италианците той клони към минимума.

Все още не е ясно какво ще стане със Спас Делев, който не игра и в евродвубоя срещу Клифтънвил през седмицата. Причината бе дълг на “червените” към Пирин, който попречи нисичкият нападател да бъде картотекиран. Така треньорът Павел Дочев няма да знае на кои футболисти ще може да разчита часове преди дербито. Дори и да бъде картотекиран обаче е твърде вероятно Спас Делев да остане резерва, а на негово място да играе Александър Тонев. Титуляр ще бъде и Елиот Гранден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация