Майкъла: ЦСКА е зле, но ще бие

11:35
Майкъла: ЦСКА е зле, но ще бие
Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла в типично свой стил прогнозира утрешното дерби между "червените" и Левски:

Първият кръг от новия сезон почва с голямото дерби ЦСКА - Левски. Ясно е, че "сините" са фаворити в двубоя, макар че точно в този мач невинаги фаворитът печели. Тактически Левски са по-добре подготвени, като селекция също са над ЦСКА. За "червените" истината е, че все още нямат отбор.

Вдигнаха им заплатите, а играят още по-слабо. Само за пари мислят. Забравиха, че имат отговорност към червения екип и към името ЦСКА.

Гледам, че на "Армията" накупиха цяла група италианци. Никъде не чух и не прочетох Павел Дочев да казва, че ги е гледал. Наскоро говорих с Любо Пенев и той също ми цитира случаи, при които в ЦСКА са водени чужденци, които никой не ги знае какви са и какво играят. Нека Дочев каже - кой всъщност в ЦСКА знае какви качества имат тези играчи? И Костадинов не съм го чул да казва нещо по този въпрос. За мен това са несериозни трансфери на играчи от долните дивизии на Италия.

Тези ли ще решат проблемите на ЦСКА? Единият играл седем мача през последната година, другият девет, третият се контузил... Смешна работа. Понеже обичам много ЦСКА, ми е адски криво от това, което виждам като игра. Топките се изнасят от бековете с пасове по 40 метра?! Минев и Стоянов ли ще правят играта? Впрочем аз не вярвам Павел Дочев да е давал нареждания да се играе по този начин. Излизат и почват някакви импровизации. Никаква тактическа дисциплина няма. После се питаме защо някакви кипърци ни вкарват пет гола.

Докато в Левски Гонзо прави, струва, ама наложи дисциплина и ред, че и хубави играчи взе. Ще ме прощава Данчо Минев, може да ми се сърди, ама да погледне брат си Веско как играе в Левски. На "Герена" се изтарикатиха да вземат Иво Иванов от Берое, който е много хубав играч. Гара Дембеле също е много добро решение в атака, но най-вече искам да наблегна на Даниел Младенов от Пирин. И ЦСКА взема от Пирин, ама вижте кого - Спас Делев и Борис Галчев. Ние още търсим нападател, а Левски си реши проблема с Исмаил Иса.

Прогноза за мача? ЦСКА ще бие! Нали съм от ЦСКА, нали сърцето ми е в този отбор, какво друго да прогнозирам.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
31.07.2010 12:36

Toзи Майкъла и Георги Атанасов са единствените свързани с отбора от "Армията", които не уважавам поради простата причина, че винаги са некомпетентни и пристрастни. Как можеш да твърдиш, че символичния домакин е зле и ще победи?!? Червените дори трябва да са благодарни ако отбележат гол. Само ЛЕВСКИ *thumb_up* *beer*

kurgolqm
31.07.2010 12:30

не следя българския футбол(то българия и футбол са 2 мн несъвместими понятия ) но Левски наистина ме впечетляват с тазгодишната си селекция...успех на всички в евротурнирите