Венгер: Имаме отбор, способен да спечели титлата

10:17
Венгер: Имаме отбор, способен да спечели титлата
Имаме достатъчно силен отбор, способен да се бори за титлата, смята мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Французинът не изглежда притеснен от факта, че тимът му е един от най-пасивните на трансферния пазар през настоящото лято.

"Дали мисля, че имаме достатъчно добър отбор, за да се борим за първото място? Твърдо да. Мисля, че разполагаме с много добри играчи, с които можем да гоним високи цели. Погледнете само нашия тим. Имаме по двама национали на всяка позиция, а това не е никак малко. Трябва да припомним на хората, че искахме да имаме млад отбор и през последните три-четири години обигравахме този отбор", каза Венгер.

"Вреди две години бяхме доста далеч от това да спечелим титлата, но през април, миналата година бяхме само на две точки от лидера в класирането. Съвсем логично трябва да се приближим към първото място възможно най-много и евентуално да се утвърдим на него през новия сезон, тъй като това е нормална част от развитието на нашия млад отбор", сподели още французинът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

moonwalkera
01.08.2010 14:02

Lollipop и Шмелси паднаха от Уигън миналия сезон така че млъкни тъпанар! *lol*

Lollipopp
31.07.2010 18:36

kurgolqm - гледай ти да не близнеш или гризнеш нещо друго *lol* Арсенал ще мачкат - но чершафите след като пак станат засмях - я срещу Челси - може би общ сбор голове 10 *joking* или срещу някой като Уигън - водят с 2:0 и падат с 3:2 *lol*

kurgolqm
31.07.2010 12:06

еи близалка ти май искаш да близнеш дръвцето...Венгер е мн прав,Арсенал ще мачкат *beer*

Lollipopp
31.07.2010 11:38

всяка година едно и също повтаря и все им бяга титлата *lol* скоро и при него ще се случи като при Бенитез *wink*