Батков: Ще бием ЦСКА

08:23
Батков: Ще бием ЦСКА
Убеден съм, че ще бием ЦСКА, заяви босът на Левски Тодор Батков.

Той пристигна на "Герена" снощи и се видя с мениджъра Георги Иванов, треньора Ясен Петров и футболистите. Батков беше половин час в съблекалнята, след това гледа и тренировката, пише "7 дни спорт".

"На вечния враг едва ли ще му помогне, че играхме срещу истински отбор като Калмар и имахме два дни почивка по-малко. Убеден съм, че ще се поздравим с победа в неделя", каза босът на "сините".

Батков добави, че ще гледа дербито. Той не бе на мача с ЦСКА от пролетта на 2009 година, когато отборът му победи с 2:0 и отне титлата под носа на "червените".

Батков похвали футболистите за равенството с Калмар 1:1 онази вечер в Швеция.

"Ако играем умно в реванша, ще ги бием. Доволен съм от новите. Дани Младенов, Гара Дембеле, Иво и Мулдер паснаха веднага на отбора, какво да кажа? Мисля, че отборът изглежда доста по-добре, отколкото през миналата година. Включително съм доволен и от Калин Щърков, на когото му е най-трудно. Той все още не е свикнал с натоварванията, а и от психическа гледна точка още му е трудно, но е добър футболист", коментира Батков.

Адвокатът заяви, че ЦСКА е играл некоректно срещу Левски, като сложил цени от 15 лева за "сините" фенове.

"Каквото повикало, това и намерило. Аз какво да направя?! Същото ще бъде и през пролетта. Аз с тях не съм имал разговор, защото те стоят зад Казанската афера, което е позор. Прокуратурата обаче не се занимава с това. Висш служител от ГДБОП отнесе наказание", продължи шефът на Левски.

Батков призова левскарите да напълнят "Герена" за мача от Лига Европа срещу Калмар.

"Нека сложим настрана кой на кого е симпатичен, всички обичаме Левски Това важи както за привържениците ни от София, така и за тези от провинцията. Шведите бият където и както хванат националния ни отбор с по 4-5 на нула, дано поне отборът на народа да накаже техния отбор".

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teritoo96
31.07.2010 12:02

За 1 път Батков Да КАЖЕ нещо вярно *thumb_up*
В неделя СИНЯТА ЛАВИНА ще помете ЦЕЦКА С 3:0 *beer*