\"Студентите\": Целта ни е шестото място в А група

13:54
\"Студентите\": Целта ни е шестото място в А група
Изпълнителният директор на новия член на "А" група Академик София, Семир Селимински, заяви, че целта пред отбора през новия сезон е 6-10 място.

На пресконференция в Пресклуб "България" ръководството на "студентите" и няколко играчи разкриха какви са плановете на клуба през новия сезон, както и как е преминала подготовката на отбора.

Бяха представени и новите екипи на тима. Стана ясно, че Борис Ангелов ще е новият треньор на Академик, като той ще води отбора още на днешната тренировка.

"Целта пред нас е да запишем максимум победи. Надявам се на добър сезон. След 28 години се завърнахме в "А" група. Има още какво да се желае като селекция, но ще гледаме да го свършим в движение", заяви Селимински.

"В контролите имахме променлив успех. Много коментирахме с играчите къде искаме да видим отбора. Успех ще е класиране между 6-10 място. С качествата, които имат нашите футболисти, мисля, че ще постигнем тази цел. Ще се представим максимално добре и в Купата на България, макар, че първенство и турнир трудно се играят заедно", добави изпълнителният директор на "студентите".

"Имаме проблем с тренировъчната база. Искам да привлечем млади фенове. Желанието на ръководството е да ни се даде на дългосрочна концесия стадион "Академик". Искаме да направим наистина хубав стадион. Не знам дали това ще стане. Без собствена тренировъчна база обаче няма как да се очакват сериозни резултати", коментира пък председателят на Академик Атанас Иванов.

Голмайсторът на тима Мирослав Будинов добави: "Ще се стремя да вкарвам и през новия сезон. Важното е обаче да побеждаваме".

"За нас целта 6-10 място изглежда реална", каза още вторият капитан Аспарух Василев. Селимински разкри, че се очаква днес договор с тима да подпише нападателя Владимир Манчев.

Изпълнителният директор на Академик завърши с думите: "Готови сме физически за мача срещу Черноморец от първия кръг на "А" група. В игрови аспект има още какво да се желае. Не се притесняваме от Черноморец".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация