Ясен: Изпуснахме ги, сега мислим за дербито

10:37
Ясен: Изпуснахме ги, сега мислим за дербито
Наставникът на Левски Ясен Петров не пожела да коментира ситуацията с отменения гол на "сините" в снощния мач с Калмар. Треньорът обясни, че не е видял добре ситуацията.

Петров обяви, че отборът вече се съсредоточава в предстоящото дерби с ЦСКА и ще мисли за реванша с Калмар след "вечното дерби".

"Мъжки двубой, на този терен преобладаваха единоборствата. Отговорихме на силовата игра на противника по-добър начин. Съжалявам, че допуснахме изравняване и не успяхме да си тръгнем с победа към София. Една от смените бе принудителна, другите бяха в хода на мача. Този терен не позволяваше да се играе футбол. Не мога да коментирам ситуацията при отменения гол, тъй като не я видях добре. Реваншът ще е толкова труден, колкото ние си го направим. В момента не мисля за този мач. Предстои ни дерби в неделя. Влизаме с намерението в дербито да се представим по най-добрия начин", каза Петров.


"Като цяло се справихме, просто този нелеп гол може да ни притесни малко, но като цяло сме по-стойностният отбор. Те промениха схемата си на игра, малко бавно се ориентирахме в ситуацията, но Левски е по-класният отбор и не бива да има проблеми на Герена. Стадионът още в неделя ще бъде пълен с левскари, както и следващия четвъртък срещу Калмар", категоричен пък бе Христо Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари