Тотнъм оглави група \"D\" след победа над НЕК Ниймеген

22:21
Тотнъм оглави група \"D\" след победа над НЕК Ниймеген
Отборът на Тотнъм постигна победа с 1:0 при визитата си на холандския НЕК Ниймеген и излезе начело в група "D" с актив от шест точки, колкото и има и италианския представител Удинезе. Италианският представител обаче е с мач по-малко, тъй като по програма почива в този кръг.

Единственото попадение в двубоя реализира Джейми O\'Хара още в 14-та минута. Въпреки минималната победа, гостите от Англия доминираха почти през цялата среща и само отличните намеси на вратаря Габор Бабош не позволиха разликата да бъде далеч по-голяма.

Домакините от своя страна проспаха почти целия мач, като едва в края се решиха да отправят поглед към вратата на Гомес, който този път бе на ниво и не позволи да бъде преодолян.

В последният си мач на осемнадесети декември, "шпорите" посрещат отбора на Спартак Москва, докато НЕК гостува на московчани две седмици по-рано и завършва участието си в групата с домакинство на Удинезе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manekenche96
28.11.2008 18:27

Според мен Тотнъм вече се събуди от дълбокия сън окончотелно ...

iksvel
27.11.2008 22:27

Браво на Тотнъм! Да добавя, че ни липсваха към петима основни футболиста, с които победата можеше да придобие впечатляващи размери.
На наш терен няма как да паднем, особено срещу отбор като Спартак Москва, така че на практика сме си осигурили класиране напред. И все пак да не избързвам със заключенията...