Нифлор отказал на Далиен

08:39
Нифлор отказал на Далиен
Френският нападател на Литекс Уилфред Нифлор е бил пред трансфер в китайския Далиен, разкрива сайтът "EspoirsduFootball.com".

Според агенцията голмайсторът на "А" група дори е подписал предварителен договор с клуба от най-многолюдната страна, но впоследствие се отказал. Така контрактът е станал невалиден. Като причина той е изтъкнал и далечното разстояние, а и семейството му не било съгласно с подобна авантюра.

Според запознати ловчанлии са щели да приберат за Нифлор над половин милион евро, а личните му условия са били повече от перфектни. Проваленият трансфер е разочаровал боса на "оранжевите" Гриша Ганчев, който се опитва да продаде нападателя. Желанието на самия играч е, ако може да се върне във Франция, откъдето дойде в Ловеч. Той е юноша на Тулуза, който продължава да следи представянето му.

Интересното е, че след като е отказал, Нифлор е бил заместен в Далиен от претендента му за голмайсторския приз през миналия сезон - Мартин Камбуров. Както е известно, бившият голмайстор на Локомотив София подписа за 2,5 години с китайския тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация