Балъков: Имаме хомогенен състав, подготвени сме по най-добрия начин

18:52
Балъков: Имаме хомогенен състав, подготвени сме по най-добрия начин
Мениджърът на Черноморец Бургас заяви на пресконференцията преди мача от 1-ия кръг на "А" група срещу Академик София, че "акулите" са подготвени за старта на новия сезон.

Мача е на 2 август (понеделник) от 21:00 часа, а Красимир Балъков ще разчита на 22-ма полеви футболисти и трима вратари. Няма вероятност за привличане на други нови попълнения до края на трансферния прозорец.

"Само Габриел Атц не е възстановен, всички други са здрави. На всяка позиция разполагаме с по двама равностойни изпълнители. С привличането на 4-мата нови футболисти това лято засилихме конкуренцията и няма да се притесняваме като миналия сезон, когато имахме много контузии и червени картони. Първият мач винаги крие неизвестности, но ние сме готови и физически, и психически да започнем с победа срещу Академик. Тази година ще изисквам три пъти повече от футболистите. Както обаче ще изисквам повече от тях, така и ще ги браня тотално от некоректни спекулации", заяви Балъков и за пореден път посочи, че целта пред отбора този сезон ще бъде класиране за евротурнирите.

Като основни съперници мениджърът посочи Литекс, ЦСКА и Левски.

"Ще се мъчим да изместим някой от тях от върха, но миналата година не загубихме толкова точки от големите отбори, колкото от на пръв поглед по-малките. Затова сега във всеки мач ще излизаме с пределна концентрация и нагласа за победа", коментира Балъков.

Запитан за някои негативни писания за клуба, той отрече, че имат отрицателно влияние върху колектива.

"Писанията няма да се отразят на сплотеността ни. Не ни интересува какво се пише по вестниците. С момчетата сме се разбрали, че най-добрият отговор можем да дадем на зеления терен", завърши мениджърът на Черноморец Бургас.

Той за пореден път покани всички привърженици на футбола от Бургас, както и десетките хиляди, почиващи по българското черноморие, да дойдат на стадиона и да преживеят футболната емоция на стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация