Траян Дянков ще бъде първи капитан на \"акулите\"

16:37
Траян Дянков ще бъде първи капитан на \"акулите\"
Траян Дянков ще бъде първият капитан на Черноморец Бургас, а за втори капитан е определен германецът Йохен Зайц, а за трети - аржентинецът с италиански паспорт Адриан Фернандес. Тримата влизат в съвета на футболистите, чийто 5-членен състав се допълва от португалците Марсио Нуно и Рикардо Андре.

Мениджърът Красимир Балъков  потвърди, че има промяна в схемата на стимулиране, което ще зависи от класирането. Най-голямата премия ще бъде изплатена, само ако се постигне целта - класиране за евротурнирите.

"Няма да бързаме с назначението на нов изпълнителен директор. Бавно и спокойно ще анализираме кой е най-подходящият човек за поста. Отношенията ни с Фреди Бобич си остават отлични. В негово лице имаме сигурен партньор в много силен европейски клуб, какъвто безспорно е Щутгарт. Сътрудничеството ни ще бъде много полезно", коментира Балъков.

Той уточни, че на Роберто Карбони и Нилтон Кардосо се търсят нови отбори, но ако не се намерят, те си остават футболисти на Черноморец Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
29.07.2010 17:07

Карбони изнесе страхотни игри, чудя се как се стигна до негов евентуален трансфер *wonder* А Бобич си остава свързан с Бургаският клуб най-малкото заради уважението към клуба като бивш негов работодател и приятелството си с Балъков и Груев. Само успехи им желая!!!