Бумсонг при Сисе и Гову в Панатинайкос

16:10
Бумсонг при Сисе и Гову в Панатинайкос
30-годишният защитник на френския Лион Жан-Ален Бумсонг ще подпише с гръцкия шампион Панатинайкос, след като днес кацна в Атина, за да финализира своя трансфер.

Бившият бранител на Нюкасъл Юнайтед и Ювентус, който има и 27 мача за националния тим на Франция, се очаква да премине успешно медицинските прегледи и след това да парафира с новия си клуб. Бумсонг заяви пред гръцките репортери на летището в Атина:

"Идвам тук, за да печеля титли. Не искам да казвам, че съм лидер. Просто желая да дам най-доброто от себе си и да помогна на моя нов тим. Много съм радостен, че идвам в Панатинайкос. Знам много добре, че ще играя рамо до рамо с Джибрил Сисе и Сидни Гову, така че съм изключително щастлив, че идвам тук."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
29.07.2010 17:01

Жалко е да гледаш как подобни звезди акустират не къде да е, а в съседна на нас държава.. направете си изводите колко е развит футболния стандарт и в Гърция и в Турция, та дори и в Сърбия и Румъния. И докато хората там се чувстват като част от световния футбол, ние си стоим в сивата Българска действителност и гледаме как ДРУГИТЕ все повече и повече се развиват...

Boreto1960
29.07.2010 16:40

Да бе егати, Пао направиха страхотен отбор, а и Олимпиякос не изостава назад...

DJIBRILCISSE10
29.07.2010 16:29

Пфф хич не са лоши гръцките съседи...И там е криза ама за футбола хич не се жалят пари...