Барселона пази фланелка с номер 4 за Фабрегас

13:50
Барселона пази фланелка с номер 4 за Фабрегас
Испанският шампион Барселона пази фланелка с номер 4 за испанския халф на Арсенал Франсеск Фабрегас.

Вестник "Ел Мундо Депортиво" съобщава, че ако Фабрегас все пак се завърне в родния си тим, то той ще носи екипа на мексиканския защитник Рафаел Маркес, който напусна "Камп Ноу" в посока Ню Йорк Ред Бул.

Изданието допълва, че Сеск има стара фланелка на Барселона с номер 4, която е подписана от неговия идол и сегашен треньор на каталунците Пеп Гуардиола. Вестникът освен това твърди, че въпреки че Арсенал и Барселона обявиха, че са спрели преговорите за Фабрегас, то сделката е все по-близо до финализиране.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
30.07.2010 12:47

Неможете ли да проумеете че Барселона е 5 път по голям отбор от Арсенал и могат да им вземат който си искат играч !

rokera_henry
29.07.2010 19:20

Никъде в първия си пост не съм обидил и писал нещичко за нечии фен, ако ти мислиш че има обиди там - посочи ми ги. Аз съм тук, за да съм в крак с футболните новини и да следя за любимия си отбор. Никога не съм почнал да обиждам някой без причина или първи... Както и да е, ако има нещо друго, пиши ми на лична, за да не занимаваме хората с нашите глупости, а и вече прекалихме..

ricky85
29.07.2010 17:46

Добре бе човек, айде виж първо кой обижда. Както се вижда в тази статия ти избиваш комплекси. Егати човека си, ако коментираш коректно никой фен на Барса няма да те обиди. Вече прекалявате, виж в нашия форум тук в този сайт и после виж вашия форум и после ми кажи кой е злобар и комплексар. Айде да коментираме вече коректно и стига сме се обиждали като каруцари

rokera_henry
29.07.2010 16:29

Барса фен, не аз се излагам, а някои други хора.. Аз просто си казвам мнението, както ти си казваш твоето за различни теми.. И както виждаш в последното изречение умишлено написах за статията дали е вярна или не... Мислете преди да пишете...

ricky85
29.07.2010 15:39

rokera_henry Оооо колко си прост( има една такава песен) не виждаш ли, че това са спекулации и няма нищо общо с действителноста бе плужек, ама не ти веднага да излееш пумия върху Барса. После върви разправяй, че ние от Барса сме злобари и комплексари.

rokera_henry
29.07.2010 15:19

аххахаххаххха мисля, че няма нужда от коментари за действията на Барса... То се видя в последните седмици за какво става дума и доста хора си направиха извод вече.. *smile* А до колко тази статия е вярна.. никой не знае..