Сър Алекс: Македа е най-добрият нападател, който имаме

13:39
Сър Алекс: Македа е най-добрият нападател, който имаме
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Федерико Македа е най-добрият нападател, с когото е работил някога.

Младият италиански голаджия отбеляза два пъти при победата на "червените дяволи" с 5:2 над Сборен отбор на звездите в САЩ в Хюстън миналата вечер.

"Винаги знаем, че Македа ще пробие вратаря. Мисля, че той е най-добрият нападател, който имаме. Много е добър на тази позиция. Винаги си сигурен с него. Всеки път очаквам той да отбележи. Той е самоуверен и затова винаги знае какво прави", коментира мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roden
30.07.2010 08:13

*lol* САФ май вече го пере деменцията? къде е тоя пикльо. Къде са Рууни и нашето момче бе ?

ceco26
29.07.2010 14:38

Лелеее...тоя Алекс...добре нареди Руни. *joking* Ама тоя Македа...да го убиеш му е малко! Наистина няма друг като него-да бележи без да иска или с волейболни умения. Не съм фен на Манчестър Юнайтед, но поне някой футболисти ми допадат, но тоя...по-скоро ще гледам нашите селяци, отколкото как тоя играе и "бележи". *thumb_down* *sick*

StarExperience
29.07.2010 14:28

ето ги и двама разбирача (идиота) *joking* Македа ще стане след години един от най-големите , а вие двама кретена такива даже не сте разбрали думите на САФ защото сте празноглави тъпаци *thumb_up*

el_n1n0
29.07.2010 13:56

Това леке е вкарало един нормален гол в откакто е при вас. 2 рикушета и 1 ръка и стана най-голямата звезда.