Полицията готова за Вечното дерби

13:17
Полицията готова за Вечното дерби
Представители на полицията съобщиха, че са подготвени за Вечното дерби между ЦСКА и Левски на първи август и вече очакват началото на мача.

В Пресклуб "България" да коментират подготовката за охрана на срещата бяха дошли главен инспектор Борислав Мойров от "Охранителна полиция", както и инспектор Тони Тодоров от отдел "Футболни хулиганства".

"Създадена е организация. Проведено е заседание, уточнени са всички неща. Има заповед: от 8 часа на първи август до 2 часа на втори август е забранена продажбата на алкохол в района на стадион "Васил Левски". На стадиона ще има 20 оперативни работника и 250 униформени служители. Около 1000 служители пък ще следят за спазване на реда около стадиона. Обезпечени са всички невралгични места, на които се събират фенове. Чакаме отговор и от "Градска мобилност" дали метрото ще работи до 00:30 минути. Пропускането до стадиона ще е на две фази. Ще има 15 пропусквателни пункта. Всички зрители ще бъдат внимателно проверени", заяви Мойров.

Инспектор Тодоров добави, че лицата, които са познати като футболни хулигани няма да бъдат допускани до стадиона. От полицията са се разбрали и за хореографията на двата отбора, а стадионът ще отвори врати в 18:30. Тодоров призова зрителите да дойдат по-рано, за да влязат навреме на стадиона за мача, който започва в 21:00 часа. Всеки напуснал стадиона, няма да има право да се връща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация