Боримиров издаде Берое на Рапид

11:43
Боримиров издаде Берое на Рапид
Даниел Боримиров се оказа издайникът на информация за Берое в полза на Рапид Виена преди мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Австрийците кацнаха в София вчера, мачът е днес от 19 ч. на ст. "Георги Аспарухов".

"Петер Пакулт знае всичко за Берое. Той се срещна с бившия си футболист Даниел Боримиров, който му разкри тактиката на отбора от Стара Загора", съобщи таблоидът "Йостеррайх". От 2001 до 2003 г. Пакулт е треньор на българина в Мюнхен 1860.

Вестникът цитира Боримиров: "Сигурен съм, че Петер ще класира отбора си в следващия кръг." Самият Боримиров снощи беше с Пакулт на Герена, за да гледат тренировката на Берое.


Австрийците трябва да победят. Предстоят им четири мача на живот и смърт - два с Берое, по един с шампиона Ред Бул и носителя на Купата на Австрия Щурм (Грац). Ако загуби от българите и от Ред Бул в неделя, Пакулт ще бъде уволнен, пишат местните медии.

- Берое е млад и гладен отбор - предупреждава от своя страна Боримиров. - Те са в еуфория. Спечелиха Kупата на България и направиха сензация. Но Рапид има повече класа и опит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
29.07.2010 19:54

Истината винаги има две страни,така че не избързвайте с крайните мнения.И като се има предвит,че това е непроверена информация просто трябва да изчакаме развитието на нещата

RagnaroK
29.07.2010 19:26

Ей за тва винаги съм го мразил това теле мизерно ,го тура на майка му офча ша помага на некви австрийци за сметка на българи *angry* мама му ебвам ако го видя тоя по улицата някъде ,разчеквам го като куче *evil*

idol_bg
29.07.2010 13:34

Хубава работа,ама българска........ *erm*