Отрекоха за отвличане на брата на Бербатов

11:30
Отрекоха за отвличане на брата на Бербатов
Семейството на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи страхотен шок, след като миналата вечер се появиха слухове, че брат му Асен най-вероятно е отвлечен от гангстери.

Нападателят на "червените дяволи" е получил съобщение, че ще получи "допълнителни инструкции" за брат си Асен, който липсва от месец, съобщава английския таблоид "Сън".

Смята се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове, заради модния бутик, който държи с жена си Мими. Преди три месеца полиция нахлу в дома му и конфискува компютри и документи по повод разследване за кредитна карта и нередности в модния му бутик. Близки на Асен заявиха, че той сякаш се е изпарил и не отговаря на телефонните обаждания. Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето.

Малко по късно майката на Митко и  Асен - Маргарита Бербатова опроверга тези слухове.

"Пълни глупости е написаното в британския таблоид "Сън", който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато", заяви Маргарита Бербатова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
29.07.2010 11:37

"Отрекоха за отвличане на брата на Бербатов отвлечен"