Иран отново напира за Камата

08:17
Иран отново напира за Камата
Иранският тим "Абу Муслем", който обяви Христо Стоичков за свой треньор преди година, но след това той отиде в "Мамелоди Съндаунс", отново се е ориентирал към българския специалист за следващия сезон, съобщава "24 часа".

Пратеници на отбора са били в Барселона преди 10-ина дни, за да навиват Камата да поеме техния отбор. В момента Стоичков е свободен, след като отказа да остане в южноафриканския тим заради трудния характер на президента му. За един сезон обаче воденият от него отбор от шесто място стана втори, бори се за титлата до последно и влезе в Шампионската лига на Африка.

Стоичков има още няколко оферти, включително и от два национални отбора. Офертата на иранците обаче е с пъти по-добра финансово от всички останали.

В момента Стоичков е в Англия, където неговата школа в България има приятелски мачове с юношите на двукратния европейски шампион "Нотингам Форест". В първата си среща "Чавдар" (Етрополе) направи 2:2 на първия терен на академията на "Форест". Головете за българския отбор вкараха Цветомир Ангелов и Мартин Колев. Това е отборът, който спечели титлата в елитната юношеска група у нас, като изпревари всички грандове.

Стоичков бе на пейката до наставника Атанас Атанасов-Орела по време на целия мач. Снощи българската група гледа контролата между "Форест" и "Лион", а днес сборен отбор на по-малките играчи на "Чавдар" ще има среща със своите набори.

Гостуването на етрополци в Англия бе по покана на тима от Нотингам през мениджъра Петър Костадинов, който отговаря за Балканите в скаутската система на английския тим

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация