Бербо и Юнайтед зарадваха онкоболни деца в Тексас

08:26
Бербо и Юнайтед зарадваха онкоболни деца в Тексас

И в Хюстън Димитър Бербатов показа голямото си сърце, когато става дума за деца, имащи нужда от вдъхване на кураж и усмивка.

Българинът бе сред шестимата футболисти на Манчестър Юнайтед, които посетиха раковото отделение на детската болница в Тексас. Футболистите направиха поредица от снимки с дузина пациенти. След това Бербо и присъединилият се към Юнайтед нов нападател - мексиканецът Хавиер Ернандес, се снимаха отделно от колегите си с болно момче.

Вчера пък "червените дяволи" се радваха като малки деца по време на посещение в американския космически център НАСА в Хюстън. Ван дер Саар, Кушчак и Бен Амос бяха доброволци и пробваха част от костюмите на астронавтите. След това вратарите се присъединиха към останалите си съотборници, за да се щракнат пред един от луноходите. Сред най-любопитните бе Райън Гигс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StarExperience
29.07.2010 13:20

еее все пак наще "играчи" са прекалено големи "звезди" и са винаги много "заети" за да посещават болници и други *wink*

Jurka5
29.07.2010 10:51

Fabregas_boy,прав си!Тези отбори какви ли не болнични заведения посетиха и им дариха пари,морална подкрепа и т.н.Само нашите "големци" се правят на много важни и все едно болните не са хора..!

Fabregas_boy
29.07.2010 09:21

Барса,Ман Юн.,Арсенал,Болтън и още много чуждестранни клубове в последно време сториха много за децата,само нашите още се карат за тъпотии *thumb_down*

machocka
29.07.2010 08:31

Е няма какво да се каже.Големите отбори винаги помагат.Не вярвам някога да напишат нещо подобно за някой Български отбор (в такива мащаби)