Мболи си иска в Турция, вратарят готов да отреже Уест Хям

08:03
Мболи си иска в Турция, вратарят готов да отреже Уест Хям
Раис МБоли се завърна в Славия и ще пази вратата на тима в събота срещу Калиакра в първия кръг на новото първенство от А група. Блудният син от мондиала тренира с “белите” за първи път вчера, след като изкара проби в Уест Хем.

Вратарят се прибра в лагера на клуба цели 34 дни след отпадането на Алжир от световното в ЮАР, където направи добри мачове за националния отбор от Африка.

Но бъдещето на стража не е свързано с “Овча купел”. Въпреки че се очаква да пази в събота, М`Боли със сигурност ще бъде продаден, пише "Труд". На шефовете им писна от поведението и глезотиите на звездата, чиито претенции са на път да провалят трансфера в Уест Хем. Все пак до неделя треньорът на лондончани Аврам Грант ще даде окончателното си “да” или “не” за сделка. Договорката между клубовете е за едногодишен наем и опция за постоянен трансфер след това. Славия очаква около 900 000 лири при такъв развой.

По-вероятен вече изглежда вариантът Русия, откъдето има сериозен интерес и оферта.

Претенциите на Раис да бъде продаден в Турция, където го искат Сиваспор и Касъмпаша, влизат в разрез с плановете на ръководството на Славия и тази дестинация засега е затворена за сделка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nIkItyYy_yYy
29.07.2010 08:09

Много сте ми интересни Вие winner , закакво да ходи в Уест Хям като ще е резерва??? *thumb_down* А ако иде в турция ще играе ??? Вие си мислите че йато е голям отбор и всичко е 6 ...