Баждеков: В касата на Левски влязоха свежи пари

14:45
Баждеков: В касата на Левски влязоха свежи пари
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков разкри, че всички чужди клубове, които са дължали пари на "сините", са се разплатили с българския отбор.

Баджеков заяви на Летище "София" преди заминаването на Левски за Швеция:

"Да, всички пари за получени, включително и за Зе Соареш. Днес имаме потвърждение от банката, че парите са получени и в петък ще можем да разполагаме с тях".

Баждеков сподели и очакванията си за мача с Калмар::

"Очакваме да вземем такъв резултат, който да ни помогне да преодолеем този съперник и този кръг, така че се надявам да успеем. Ще сме доволни на резултат, който да даде на Левски шансове да продължи, защо не и победа?".

Финансовият директор допълни, че целта за "сините" е влизане в групите на Лига Европа.

Той каза: "Бюджетът ни ще се подобри от влизане в групите, разбира се. Няма финансист, който да не се съобрази с приход на такава сума, така че Левски ще се бори да се класира в груповата фаза на Лига Европа, не само по материални причини - този милион, но трябва да наваксваме коефициент и да зарадваме нашите привърженици с едно добро представяне тази година в Европа".

Баждеков, който призна, че има обявена премия за играчите при успех над Калмар, допълни:

"Щом Георги Иванов е казал, че няма да взимаме нови играчи, както очаквате да кажа? Мисля, че каквото е казал той, то това трябва да се приема. Ако се налага да вземем играчи, няма проблем, но щом Георги Иванов е казал, че няма да взимаме нови футболисти, значи е така. Не мислим за нови попълнения".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация