Спас Делев дошъл в ЦСКА с фалшиви документи

11:36
Спас Делев дошъл в ЦСКА с фалшиви документи
Сериозни искри "в зелено" прехвърчаха на събранието на акционерите на Пирин Благоевград вчера. Николай Галчев обвини друг от шефовете в клуба - Петър Байкушев, че е фалшифицирал подписа на члена на Управителния съвет Валери Стоицов при трансферите на Спас Делев в ЦСКА и Драги Коцев в Локомотив Пловдив.

Валери Стоицов заедно с изпълнителния директор Росен Кацимерски е един от хората, които могат да разписват документите за продажба на футболисти. След събранието се разбра, че Николай Галчев ще смени Петър Байкушев като председател на Управителния съвет на Пирин. Първото му решение ще е да почне финансова ревизия, за да докаже нередовността на трансферите, информира "Труд".

А искането на феновете за прехвърляне на Пирин в ръцете на общината отново срещна отпор. Преди събранието привържениците посрещнаха акционерите с викове "Ходете си, дайте отбора на общината!" Местната власт обяви, че ще се включи в управата на Пирин само ако поеме контролния пакет. Решението е отложено до насрочване на следващо събрание.

Преди началото на сезона на приемен изпит за академията на Пирин са се явили само 9 деца. Обикновено бройката на желаещите в Благоевград е над 100.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Schumacher1
28.07.2010 16:04

защо цска не изгонят всички чужденци и да си оставят само българи поне един чужденец да оставят и това да бъде новото попълнение Марко Еспозито и другите да ги махат те нищо не играят :

georgiew_71
28.07.2010 14:46

Де да беше само този фалшив , ами то целият им отбор е такъв.

ANTWERPMIRACLES
28.07.2010 12:32

Тези смешници в "Пирин" съвсем се объркаха. Самите те не знаят кой им е шефът. Галчев сам си подаде оставката , но на следващото заседание ... не я приел !?!? *angry* По-голяма смехория не бях чувал скоро. Байкушев и Галчев се карат , кой е истински и кой фалшив , а феновете им казват : "Махайте се и двамата ! " ...