Ходжсън: Фернандо ми каза, че със сигурност остава в Ливърпул

09:41
Ходжсън: Фернандо ми каза, че със сигурност остава в Ливърпул
Голмайсторът на Ливърпул Фернандо Торес е заяви пред мениджъра на „мърсисайдци” Рой Ходжсън, че ще обвърже близкото си бъдеще с отбора.

Испанецът не е изявил желание да напуска клуба, с което сложи край на слуховете свързващи го с трансфер в редица водещи отбори на Острова и Европа, съобщава "Гардиън".

„Фернандо Торес ни каза, че ще се върне при нас след почивката си. Той заяви, че очаква с нетърпение следващия понеделник, за да се върне към тренировките и да играе за Ливърпул през следващия сезон. В това можем да сме сигурни и всички останали мнения по въпроса нямат значение”, заяви Рой Ходжсън, след като представи новите попълнения на Ливърпул – Джо Коул, Милан Йованович и Дани Уилсън.

Торес получи допълнително време за възстановяване след Световното първенство, но това не го е спряло да разговаря с Ходжсън.

„В момента той почива със семейството си. Не е разговарял с никого освен нас”, добави специалистът.

Добрият тон с нападателя обаче не е бил пренесен в разговорите на мениджъра с Хавиер Масчерано. По време на представянето на новите попълнения преди днешното заминаване за Македония, където Ливърпул ще играе в предварителните кръгове на Лига Европа срещу Работнички, Ходжъсн сподели, че Масчерано ще напусне Ливърпул единствено според условията на клуба. Това означава, че по всяка вероятност футболистът ще трябва да изпълни оставащите две години в договора му с Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sneji_88
30.07.2010 19:11

Единственото нещо, с което Масчерано превъзхожда Петров са годинките , нищо друго според мен *wink*

sneji_88
30.07.2010 19:09

Ами, то се знаеше *wink* Фернандо още отдавна беше казал, че няма да си ходи от Анфийлд А за Масчерано - незнам... Мисля си, че щом не му се остава по-добре е да си ходи...На сила хубост не става все пак ! Пък и ако наистина се осъществи трансферът на Стилян Петров и той заиграе в Ливърпул, мисля че нещата ще се получат доста добре *thumb_up* Пък и българи сме - трябва да се подкрепяме Успех на всички фенове на Ливърпул YNWA!!! *beer*

ceco26
28.07.2010 12:31

Абе може да е споделил, ама...още месец ще се дрънка за евентуален негов трансфер. *sick* А и дано последното изречение е вярно за Масчерано, та по този начин мениджъра го накара да размисли.