Дават на сър Алекс няколко милиона за един трансфер

16:55
Дават на сър Алекс няколко милиона за един трансфер
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е получил разрешение да направи трансфер на един класен футболист преди началото на новия сезон, съобщи изпълнителният директор на "червените дяволи" Дейвид Гил.

До този момент поне половин дузина световноизвестни имена бяха свързвани с "червените дяволи", като сред тях са Месут Йозил, Карим Бензема, Уесли Снайдер. Звездата на Стандарт Стивън Дефур пък е най-актуалният вариант, спряган през последните дни в английските медии.

"Парите са на разположение, ако сме сигурни, че има играч, който може да повдигне нивото на състава ни и да го превърне в много добър отбор. Това трябва да е футболист с много сериозни качества", споделя Дейвид Гил пред британските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TZETZO
28.07.2010 00:56

"червените дръгели" колко пъти ви ебаха,А? *cigarette*

arsenal_spt
28.07.2010 00:48

ГоркЮф , ако идва в Англия ще дойде в Арсенал , много ясно. Кво ще прави при "червените дръгели" ? Техният футбол е АНТИ-футбол ,те гледат как да рушат играта и да вкарват голове от дузпи и контра-атаки. А ГоркЮф е плей-мейкър . Защо ви е плей-мейкър след като вие не правите разигравания , а само 2-3 паса , стигащи до Руни и той да вкарва головете . Просто не виждам смисъл да вземете ГоркЮф! (наблягам на Ю , защото на френски се чете така)

Kalinho
27.07.2010 17:20

те него и Челси мисля, че го искаха. Според мене си трябва деф. халф и цент. защитник още един.

benjakis_
27.07.2010 17:10

Ей това хлапе Стивън Дефур е много добро.. *thumb_up* *smile*Сигурен съм, че тия които се интересуват повече от футбол, го знаят. *beer*

Cristian0
27.07.2010 17:06

Според мене не ни трябва друг футболист,но това е лично мое мнение...съра си знае най-добре!