Камбуров продаден за ?350 000

08:51
Камбуров продаден за ?350 000
В Локомотив София трябва да са много доволни от трансфера на Мартин Камбуров  в китайския Далиан. С головете си за престоя от 1,5 г. в клуба нападателят не успя да му осигури участие в Европа, но за сметка на това той реализира добра печалба от него.

Според запознати със сделката между Локо и Далиен столичният тим ще прибере 350 000 евро за Камбуров, съобщава "24 часа". Той пристигна в Надежда през януари 2009 г., като президентът на "червено-черните" Николай Гигов брои за него 40 хиляди евро на гръцкия Астерас Триполис. Аритметиката показва, че сега Локо продава 3-кратния голмайстор на "А" група за близо 9 пъти по-висока сума.

След провала в края на миналия сезон раздялата между клуба и Камбуров бе желана и от двете страни. Футболистът също би трябвало да е доволен от трансфера, тъй като с помощта на мениджъра си Емил Данчев договори много добри лични условия с Далиан. През следващите 2,5 т., за колкото подписа нападателят, той ще прибере към половин милион долара.

Преди да замине за най-многолюдната държава, Камбуров отпразнува трансфера си в столичен клуб, където гастролираше украинската топлес диджейка Милана.

Вероятно след напускането му наставникът на Локо Димитър Васев ще заложи на схема с един в атака, с каквато на световното играха първите 3 отбора в крайното класиране - Испания, Холандия и Германия. Ролята на Шави, Снайдер и Озил, които действаха зад нападателя, при "железничарите" ще изпълнява ганаецът Дерек Асамоа. Пред него ще играе преотстъпеният до края на 2010 г. от Динамо Москва Цветан Генков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
27.07.2010 13:00

От какъв зор отива в Китай не разбирам , един два пъти съм гледал азиатски първенства но китайското не би трябвало да е нещо щом не е известно . Защо по дяволите всички искат да се разкарат от БГ и да играят в още по анонимни първенства на които даже не знаят езиците.

manutd_forlife
27.07.2010 09:07

това според мен е най-голямата грешка на локо софия трябваше да го оставят да не го продават то иначе как ще ни се издигне първенството искарваме един добър футболист аре продаваме го за 300 000 лв поне да беше останал още една година цената щеше да му е поне 1 милион. Затова България никога няма да се оправим и ще си делим 77 място с Албания *thumb_down* *evil*