Ангел Червенков: Очаквам максимално раздаване

16:09
Ангел Червенков: Очаквам максимално раздаване
"При нас няма свръх напрежение, нито свръх очаквания", заяви треньорът на Литекс Ангел Червенков на пресконференция в навечерието на сблъсъка с Жилина.

"Готвим се нормално, в добро настроение и определено сме готови да изиграем на ниво срещата. Не искам да правя сравнения. Ние си имаме подплатено самочувствие, отлични футболисти и най-вече задружен колектив. Благодарение на тях постигнахме тези успехи. Що се отнася до съперника ни, той играе изключително дисциплинирано и компактно, и разчитат на твърд футбол. Но ние няма от какво да се притесняваме. Жилина разполага със силни единици и нашето внимание трябва да е заострено към това. В последните срещи Жилина показа, че е тим, който не се предава и търси победата до края. Аз чакам моите момчета да дадат всичко от себе си и да се представят на своя максимум. Вярно, срещу Рудар направихме доста пропуски и върху това работим всеки ден. Един път се получава, друг път не, но смятам, че възпитаниците ми влагат много старание и концентрация, и нещата ще се получат", убеден е Ангел Червенков.

Той отдаде дължимото на ловешката публика и я призова все така да подкрепя тима.

"Бях много впечатлен от нашите фенове в мача срещу Рудар. Те са жизнено важни за отбора, а подкрепата им се усеща от играчите и те се раздават още повече на терена. Сигурен съм, че сега те са ни подготвили още по-силна помощ от трибуните и ние ще се опитаме да им се отблагодарим с добра игра."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация