Сколари напуска Челси при неуспех над Клуж

15:10
Сколари напуска Челси при неуспех над Клуж
Отборът на лондонския гранд Челси се нуждае от победа на румънския шампион Клуж в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига за да бъде сигурен в класирането на осминафиналите на надпреварата. Снощи "сините" завършиха наравно 1:1 при гостуването на Бордо във Франция, което остави интригата в групата до последната среща.

"Ние трябва да спечелим мача срещу Клуж у дома. Челси има много по-големи шансове за успех в групата и ако с играчите, които имаме не успеем да победим, то по-добре да се прибирам в Бразилия", заяви мениджърът на Челси Луиш Фелипе Сколари.

Бразилският специалист няма да може да разчита срещу Клуж на Франк Лампард, който бе изгонен за получаването на втори жълт картон при гостуването на Бордо.

Класирането преди последния мач от група "А" отрежда първата позиция на Рома с актив от 9 точки, втори са Челси с 8, трети Бордо със 7, а на последно място е Клуж Напока с актив от 4 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
27.11.2008 21:02

Изгонването на Авраам Грант,според мен беше тактическа грешка от страна на ръководството на Челси и на Роман Амбрамович.Историята е показала,че за да отиграе един отбор,е нужно да има един постоянен тренъор.Вземете за пример Ман.Юнайтед,благодарение на сър Алекс са един от най-пропериращите отбори в света.На другият полюс е отборът на Левски(София),които доказва,че честата смяна на тренъори не е успешна стратегия.Израелският специалист имаше опита и силата на поведе отбора нагоре,вместо Сколари с неговата прехвалена Световна титила с Бразилия.

krasun4o1
27.11.2008 20:28

Челси са по-добрият отбор, но наистина този сезон разочароваха с играта си, въпреки че се очакваше повече от тях

mauro
27.11.2008 15:18

Според мен Челси са по-добрия отбор и ще победят