Дочев: Победата утре е важна за настроението преди мача с Левски

13:41
Дочев: Победата утре е важна за настроението преди мача с Левски
Наставникът на ЦСКА Павел Дочев даде брифинг преди първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Клифтънвил. Старши треньорът обяви какво очаква от утрешния двубой със северно ирландците:

"Победата утре е важна. Запознати сме със съперника и не трябва да го подценяваме. Трябва да победим, за да може да излезем с настроение срещу вечния съперник Левски в неделя. След тренировката довечера ще реша на кои ще разчитам. Митко Илиев тренитра пълноценно вчера и може да вземе участие в мача срещу Клифтънвил."

Относно спекулациите около Спас Делев, специалистът каза:

"Делев тренира вчера и на двете тренировки. Не сме имали разногласия. Имахме неща, които трябваше да уточним и го направихме на тренировката."

Дочев коментира и загубата, която "армейците" допуснаха в мача срещу Олимпиакос Никозия:

"Верига от обстоятелства доведе до този срам. Рано започнахме с грешките. След като получихме гол, можеше да изравним още през първото полувреме. Но не успяхме. Вторият гол, който инкасирахме в самото начало на втората част бе решителен за изхода на срещата. Повлия ни психически. Станахме несигурни и допуснахме много индивидуални грешки. Имаше и доста контузени момчета. Няколко неща допринесоха за тази загуба. Имам разбиране към феновете на отбора. ЦСКА може друго и ще го покажем. Във футбола се случват такива неща, но не трябва да се оправдаваме с това. Аз най-много искам да променим случилото се срещу Олимпиакос."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация