Юве пробва да вземе Адебайор под наем

13:33
Юве пробва да вземе Адебайор под наем
Треньорът на торинския гранд Ювентус Луиджи Дел Нери иска да запази в състава си бразилеца Диего и заради това трудно ще може да закупи така желания на "Стадио Олимпико" класен нападател. Интересът на "Старата госпожа" към острието на Волфсбург Един Дзеко се запазва, но високата цена, която иска германците за него, може да се окаже пречка за трансфера.

Добър вариант за Юве се открива при евентуално преминаване на младока на Интер Марио Балотели в Манчестър Сити. Тогава мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини ще разполага с твърде много нападатели и е възможно тогоанецът Емануел Адебайор да бъде привлечен в Торино под наем за един сезон с възможност за постоянен договор, съобщава "Кариере Дело Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
26.07.2010 14:28

И аз искам Юве да привлекат Дзеко, но явно на клуба не им се дават толкова пари. Все пак ако може да вземем Адебайор на наем пак ще е добре.

Fabregas_boy
26.07.2010 14:10

Juventus_tifoz,дайте му някаква пара че и свирки ще върти на играчите.А след като ви напусне може да изрита Амаури или Якуинта в главата *wink* По-добре се изръсете за Дзеко,отколкото за тая маймуна излезнала от печката *thumb_up*